Forbandede kærlighed

Titel: Forbandede kærlighed
Forfatter: Colleen Hoover
Forlag: Lovebooks
Originaltitel: Ugly love
Sidetal: 372
Serie: -

Tate Collins opdager på den hårde måde at kærlighed er en forbandet størrelse, da hun møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer. Selvom de intet har til fælles og ikke engang er venner, har de en stærk seksuel kemi og en ubestridelig gensidig tiltrækning. Derfor er den logiske løsning, at indlede et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Tate har ikke tid til en kæreste og Miles er ikke ude efter kærlighed.
Forholdet eneste betingelser, er at hun aldrig må spørge om hans fortid og at hun ikke skal forvente en fremtid. Men, som Tate opdager, er det lettere sagt end gjort.


Kun én enkelt bog har fået mine tårer frem. Nu har Colleen Hoover gjort det også! Det er en bog der fik alle mine følelser ud på spidserne, og da fortiden kom frem, trillede mine tårer ned af kinderne!

I anledning af mors dag, kom bogen her på tilbud fra Lovebooks til 9 kr., og det var et tilbud jeg ikke kunne stå for - for kunne jeg ikke li´ bogen, så havde den kun kostede mig 9 kr. Heldigvis er det de bedste 9 kr. jeg nogensinde har givet ud!
Jeg sidder tilbage med så mange følelser uden på tøjet, og har haft en helt fantastisk læseoplevelse. Tate er en helt fantastisk karakter og jeg kan relatere til hende på så mange punkter! Og følelsen af at vide man burde stoppe, men fortsætter fordi man ikke kan sige nej.. Ja den kender jeg alt for godt.

Jeg kunne rigtig godt li´ at bogen er i nutiden og i fortiden, for det giver et utrolig godt indblik i hvad det er Miles gennemgår, selvom det først er i slutningen vi som læser får helt af vide hvad hans fortid indebærer. Og selvom jeg egentlig synes han lidt er et skvaderhoved, så fald jeg sgu ret hurtig for ham 😊

En meget gennemført historie, med alt godt og ondt. Kærlighed, tab, frygt, sex og forbandelse af kærlighed.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg