Papirprinsessen

Titel: Papirprinsessen
Forfatter: Erin Watt
Forlag: Flamingo
Anmeldereksemplar fra Flamingo books :)
Originaltitel: Paper princess
Sidetal: 375
Serie: #1 The Royals

17-årige Ella Harper, high school-studerende om natten, stripper om natten.
Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som den del af familien og gør deres bedste for at gøre livet sur for hende.
Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til at for at overskrides, og prestige og penge er alt.

Bag navnet Erin Watt står Elle Kennedy og Jen Frederick, der begge har skrevet en lang række bøger i genrene romantik, erotik og new adult. En god bog skal give tanker til eftertanke, ikke? Jeg sidder tilbage med så mange tanker om den her historie at jeg næsten ikke ved hvad jeg skal sige.

Først og fremmest, så nød jeg historien og synes virkelig den er super velskrevet. Følelserne strømmer ud fra siderne uanset hvilken situation det er, og karakterne er stykket rigtig godt sammen. Ella synes jeg er en dejlig karakter, og hun virker realistisk på mange måder, uden at det overdrevet.
Royal familien, brød jeg mig ikke om hele tiden. Easton var faktisk den eneste der kom under huden på mig, men Callum og Reed irriterede mig det meste af tiden. Det gjorde dog også at jeg sidder tilbage med utrolig mange spørgsmål til historien - hvilket er en god ting, men også mega frustrerende.

Jeg havde svært ved at forholde mig til Royal familien, fordi de er den typiske steotype på familien med mange penge og problemer. Men på trods af det, så passer det ind og det giver mening at Ella føler sig tilpas på en måde. Jeg sidder dog tilbage med spørgsmålet, hvad med hendes far? Jeg mangler en forståelse af hvorfor Callum har gjort som han har, og hvad deres venskab har indeholdt. De mange små historier ind i mellem, var ikke nok til mig. Og slutning hjalp bestemt ikke på det.

Trods alle mine tanker og spørgsmål, så er bogen som sagt utrolig velskreven, og den har en masse fantastiske elementer i sig, som gør historien utrolig god. Jeg mener, jeg startede i formiddags og er færdig her til aften, trods et par pauser her og der. 🙂
Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen, både fordi det er fra Reeds synspunkt, men også fordi jeg er virkelig spændt på hvordan historien udvikler sig og hvad Ella har tænkt sig.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.Kommentarer

Populære opslag