Tara og magtens segl

Titel: Tara og magtens segl
Forfatter: Isa Lemvigh Clausen
Forlag: Mellemgaard
Originaltitel: -
Sidetal: 241
Serie: #1 i serien om Tara

I landet Halvarden er Tara slave hos de grusomme bratanere. livet er hårdt for den forældreløse Tara, og hendes største ønske er en dag at kunne leve som et frit menneske. Da hun en dag mister sin erstatningsmor, får Tara nok. Hun flygter! Det bliver starten på en farlig rejse gennem Halvarden. Fyrst Baras har stjålet tronen, og befolkningen lever i frygt for hans tropper. Og ingen tør alene sætte sig op mod magthaverne.
På sin færd ud i friheden møder Tara nye mennesker, men hvem kan hun stole på? er Tara og hendes nye venner snedigere end bratanerne, fyrst Baras og soldaterne? Hvis Tara kan finde ud af at samle til oprør, er der måske en chance for, at friheden genfindes i Halvarden.


En hel utrolig historie om en slavetøs og hendes kamp for at overleve. Den er fyldt med spænding og en masse dejlige karakterer som jeg hurtigt kom til at elske.
Tara i sig selv er en super god karakter. Hun er modig, stærk og snedig - enhver lille pige vil elske hende. Udover Tara møder vi Kano, Gaffa og Arke som hver i sær har nogle humoristiske sider af sig selv.

Historien er spændende opbygget, og du er fanget ret hurtigt og tænker på hvordan Tara vil komme fri og om hun kan overleve det.
Jeg synes det er en god historie og eftersom der kommer flere og flere elementer til historien, bliver den mere og mere spændende på hvad der sker. Jeg sidder tilbage med en utrolig følelse af - hvad sker der nu - og vil i gang med anden bog inden længe!
Sproget er nemt at læse, og nemt at forstå. Alt i alt en god børnebog, selv for voksne.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg