Min kamp: Stilhed #2

I min stilhed er der sket meget og ikke en skid. Kender du det?
Men jeg har reflekteret meget over min passion for bøger, og overvejet meget hvad min stilhed kan betyde og selvfølgelig hvorfor den er her. Og jeg må indrømme at jeg har overvejet at sælge ud af alle mine bøger, og slette bloggen fuldstændig 😱

Da jeg fik den tanke og begyndte at tænke mere over den, kunne jeg dog mærke en masse undskyldninger vælte op i mig, så det kommer ikke til at ske 😌
Jeg har dog valgt at rydde ud i mine bøger, og give en del væk til genbrug og Læs for Livet, men jeg kan mærke at der stadig er rigtig mange bøger jeg slet ikke er klar til at give slip på, og det heller ikke er der jeg skal hen.
For det kan godt være at jeg på nuværende tidspunkt ikke er ret glad for at læse og blogge, men det kommer jo igen når jeg har fået mere styr på mit privatliv og de ting jeg går og rodder med. Så helt slip giver jeg endnu ikke.

Jeg er dog så småt begyndt at komme ind i kampen igen. Jeg er lige nu i gang med at betalæse Stjernekrønikerne #2 af Mads Schack Lindhardt, og selvom jeg har holdt en lille pause med den, så glæder jeg mig til at vente tilbage til Sebastian og læse slutningen.

Men jeg kan godt mærke at min stilhed har sat en del flere tanker i gang omkring bloggen, end jeg havde forventet. Men havde så heller ikke forventet mere end 3-4 ugers stilhed... Tiden er bare rendt og lige om lidt har jeg fødselsdag 😀 og ferie 😀 og derefter har jeg studiepraktik. Men jeg skal nok nå det hele og komme stærkt tilbage - jeg kan bare ikke sige hvornår, men der dukker måske en anmeldelse op i ny og næ, for at sige at jeg stadig er med 🙂

Konklusion er så bare at jeg ikke har nogen ide om hvornår jeg kommer i gang med at blogge og læse for alvor igen. Det må tiden vise, og indtil da håber jeg at du stadig følger lidt med, måske på Instagram, og venter på mine anmeldelser 🙂

Alle mine Min Kamp indlæg er markeret nedenfor med etiketten "min kamp" - tryk på den og alle mine indlæg om psykiske ting kommer frem. 
Tak for al støtte.

Kommentarer

Populære opslag