Bullet Journal #1

Min veninde tagget mig en gang i efteråret i en artikel om bullet journal; Sådan laver du en bullet journal og jeg elskede den. Artiklen tog mig med storm og jeg tænkte at det skulle jeg da helt klart prøve og lave. Men jeg ved også hvor god jeg er til at prøve noget i 14 dage også "smide" det væk igen. Men dette blev noget helt andet.

Mit liv er for det meste styret af orden og struktur. Min personlighedsforstyrrelse er nok med til at forstærke det, men jeg nyder det heldigvis også. Det er ikke noget der går ind og påvirker mig til den negative side. Heldigvis føler jeg det er en stor styrke og at jeg kan udnytte det i fremtiden når jeg skal i gang på arbejdsmarkedet.
Men the keyword her er jo nok; orden og struktur - Bullet journal giver mig det samtidig med at jeg kan udfolde min kreative side fuldt ud.

Siden jeg var lille/meget ung har jeg skrevet dagbog. Min mor har gjort det siden 1988 (hvor jeg blev født), og jeg har taget det med videre. Jeg tror jeg startede da jeg var omkring 10-11 år også har det svinget lidt frem og tilbage i mine teenager år, men det har altid holdt ved. Uanset om det var en købt kalender for et helt år, skolekalender, poesi bog eller bare kladder papir så har jeg altid kunne lide at skrive hvad jeg havde lavet i løbet af en dag - og senere da jeg gik ned med stress og depression, der var det befriende at skrive alle mine lorte dårlige tanker ned og flytte dem væk igen.

Så da jeg startede bullet journal, var det i en helt tilfældig notes bog jeg fandt til 20 kr. i Netto, og jeg skulle lige finde ud af hvordan jeg ville gøre, som jeg vil fortælle om i næste indlæg.

For dig der sidder og tænker at du ikke ved hvad det er jeg snakker om, så prøv og læs artiklen og søg på youtube. Der er ingen regler og der er ingen krav om kreativitet og orden. Du gør det helt på din måde og kun som du vil ha´ det. Youtube har også hjulpet mig med at finde ud af hvordan jeg ville gøre og der er tonsvis af videoer! Det er bare med at se nogle af dem og vælge det du synes du kan bruge.


Kommentarer

Populære opslag