Vildledt

Titel: Vildledt
Forfatter: Linda G.
Forlag: Leatherbound
Anmeldereksemplar fra Leatherbound 🙂
Sidetal: 311
Serie: #1 i serien om VEGA


Da 25-årige Claudia bliver tvunget til at forlade sin fødeby, tager hun i desperation et job hjemme hos tøjvirksomheden VEGAs stenrige ejer Marc Gregersen. Hendes nye hverdag viser sig hurtigt at være helt anderledes end forventet, og hun bliver involveret i et spind af stærke følelser, begær, mørke hemmeligheder, løgne og forræderi. 
VEGA er i store økonomiske vanskeligheder, og Marc har hverken tid eller lyst til at få kærligheden helt tæt på. Mystikken, der omgiver Claudia, er dog meget tiltrækkende, og han må kæmpe en kamp med sig selv for ikke at lade hende nedbryde hans hårde facade. 
Er deres følelser for hinanden stærke nok til at kunne holde dem sammen? Eller vil deres hemmeligheder være en evig forbandelse, der umuliggør et forhold? Og kan Claudia vænne sig til et liv i rampelyset?


Jeg tror jeg vil lægge meget tryk på at det her er en EROTISK novelle, for hold da op det er det! 😄
Jeg synes det er en velskrevet historie og jeg kunne rigtig godt lide at følge Claudia og Marc. Dog føler jeg ikke at jeg har lært dem særligt godt at kende og mangler at komme ind under huden på dem. Jeg synes dog ikke det gør noget, da det langsomt kommer hen af vejen og det gør at man lærer dem at kende samtidig med at de lærer hinanden at kende.

Historien er velskrevet og yderste mange detaljer. Der er nok nogle der vil lægge bogen væk et par steder, hvor der er lidt ubehagelige beskrivelser, men det er med til at styrke historien og forståelse af de to hovedpersoner.
Jeg kan godt lide bipersonerne, fx. Anna og Thomas. De styrker Claudia og Marc på hver sin måde, og det giver hele tiden et bedre indblik hen af vejen.

Jeg havde tænkt at jeg havde regnet plottet ud på den næste bog, men efter slutningen kunne jeg så konstatere at det var helt ved siden af. Men jeg glæder mig til at følge dem videre i deres forløb og ikke mindst lære dem bedre at kende.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære opslag