Afledt

Titel: Afledt
Forfatter: Linda G
Forlag: Leatherbound
Anmeldereksemplar fra Leatherbound 🙂
Sidetal: 32
Serie: Novelle til VEGA serien


Anna glæder sig til lørdag, hvor hun skal fejre månedsdag med Thomas, lige ind til hun får en sms fra ham, hvor han skriver, at han skal se fodbold med Marc. Hun ignorer ham resten af dagen. Hun beklager sig til Claudia over, at han aldrig husker deres aftaler og Claudia finder på en plan. 
Lørdag aften er Thomas ved at se fodbold med Marc, som pludselig skubber til ham, så der kommer øl udover det hele. Det ringer på døren og Marc bliver sendt ud for at lukke op, mens Thomas gør rent. Men Marc kommer ikke igen. 
Anna træder ind iført en stribet skjorte, der kun lige dækker hendes veltrænede baller. Tvéts lyde overdøves pludselig af lyden af Christina Aguileras flirtende stemme, der synger: "you've been a bad bad boy. I'm gonna take my time, so enjoy..." 


En fræk lille novelle der er perfekt timet til den spændende fortsættelse til Vildledt og til fodbold ræset der lige er startet!
Den giver en lille smag om Thomas og Anna, og er super frækt skrevet. Den opfyldt alle forventninger som en erotisk forsmag og giver en lyst til mere.

Vi er mange der går og venter på bind 2 i VEGA serien, som udkommer juli 2018 - og det er lige om lidt! Og tredje bind forventes at udkomme i foråret 2019.
Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Efterladt og dette var som sagt den perfekt teaser
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg