Min kamp: Student

Den 22. juni (i fredags) kom den dag jeg har ventet på længe - jeg havde min sidste eksamen, fik hue på og blev Hf-student!

Jeg havde ikke troet at jeg ville komme igennem det her, selvom da jeg startede på skolen, så var det ikke en mulighed for mig at fejle - denne gang skulle det lykkedes. Og nu er jeg to år fremme og det lykkedes! Det lykkedes ikke blot, men det lykkedes med nogle flotte karakterer og et flot gennemsnit som jeg er meget stolt af!

I år har jeg haft 9 eksamen, og fået 8 karakterer i sidste ende, og det har virkelig ligget tæt. Mit sociale liv har været stort set ikke eksisterende de sidste 3 uger, men jeg kom igennem alle fag, selv biologi som jeg frygtede (og selvfølgelig var den sidste)

  • Psykologi B: 10 
  • Skriftlig matematik C: 10
  • EPR (eksamensprojekt): 10 
  • Kemi C: 7 
  • Historie B: 12
  • Retorik C: 10
  • Gruppe og individuelt mundtlig matematik C: 12
  • Biologi C: 10 

Da jeg trådte ud fra biologilokalet omkring kl. 9.05 fredag morgen, synes jeg selv jeg havde gjort det okay, men jeg var så ekstrem nervøs fordi jeg vidste mine forældre og bror sad og ventede på mig, og da jeg fik mit 10-tal rystede mine hænder så ekstremt meget at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv. Men jeg fik hue på og kunne ikke være meget lettet og taknemlig af alle de mennesker der sad og ventede på mig!
Min bror gav mig hue på og jeg fik en masse opmærksomhed fra venner, veninder og familie ❤


I de 3 uger med eksamen var jeg igennem rigtige mange følelser, og det var ikke alle dage der var lige nemme at komme igennem.
Jeg havde i ca. 2-3 dage at læse op i, til den kommende eksamen, som jeg nævnte her, og det gjorde blandt andet at jeg ikke rigtig havde tid til at glæde mig over at jeg var kommet igennem faget og havde fået en god karakter. Da jeg fx. fik 12 i historie var alle virkelig glade på mine vegne, men mit eneste fokus var at jeg skulle hjem og læse op til retorik (som var næste eksamen), så jeg fik ikke glædet mig over hver enkelt karakter.
Derfor tror jeg også at det er vigtigt at jeg virkelig bare nyder den her uge, og at det er helt okay at prale og nyde min hue, inden det rigtig er sommerferie.

Men i fredags fulgte der en masse fantastiske overraskende gaver med, som jeg gerne vil vise frem også 🙂


Jeg fik en rød studenter hoptimist, et armbånd og en pakke hanuta 😂 af mine forældre og bror, en super flot tegnede sten af min veninde, et gavekort til matas af mine gamle mentorer og en Holmegaard vase og fyrfadsstage af min bedste ven.
Dertil en masse flotte blomster! De bagerste roser af mine forældre, og de enkelt stående roser af veninder, foran en stort flot buket fra min eks svigermor og bedste ven og ikke mindst den flotte buket fra forlaget Leatherbound, som jeg stadig er så taknemlig og overrasket over ❤


På torsdag skal det hele fejres igen sammen med hele skolen og lærerne, da vi har translokation og sommerfest efterfølgende.
Så jeg er en glad overvældet student ❤

Alle mine Min Kamp indlæg er markeret nedenfor med etiketten "min kamp" - tryk på den og alle mine indlæg om psykiske ting kommer frem. 
Tak for al støtte.

HUSK AT DELTAG I KONKURRENCEN OM 3 BØGER I ANLEDNING AF BLOGGENS FØDSELSDAG 😀 

Kommentarer

Populære indlæg