Forfatterinterview med Linda G


I samarbejde med Linda G og Leatherbound, har jeg fået muligheden for at stille Linda nogle spørgsmål i forbindelse med VEGA #2, Efterladt, udgivelsen den 3. juli. 
Du kan læse mere om Linda G på hendes hjemmeside.

Fortæl 3 ting dine læsere ikke ved om dig (endnu) 
 • Jeg hader øl 
 • Jeg kommer fra Sjælland
 • Min yndlingsfarve er pink 

Hvorfor valgte du at skrive erotik frem for andre genrer?
 • Det gjorde jeg, fordi jeg synes genren indeholder alting: Kærlighed, drama, spænding, romantik og ikke mindst sex, som jeg synes er en naturlig del af livet. Derudover giver den historien et ekstra pift. Jeg elsker især den første del af historien, hvor parret møder hinanden, og hvad forfatteren ellers kan finde på. En anden grund til at jeg skriver erotik er, at det var den genre jeg læste, da jeg begyndte at skrive, og derfor faldt mig lettest at begynde der. Jeg har planer om at bevæge mig ind på andre genre. Måske med og uden erotik. 

Hvor lang tid er du om at skrive en bog? og har du nogle ritualer når du skal skrive? 
 • Det svinger lidt. I starten gik det meget stærkt og jeg skrev flere bøger om året. Nu skriver jeg måske kun en. Det er der flere grunde til. Jeg er mere kritisk, og jeg har mange flere opgaver i forlaget, som jeg har sammen med min mand. Typisk skriver jeg første udkast på en bog over 2-3 måneder alt efter, hvor meget andet der kommer i vejen.
  Mine ritualer er egentlig ganske simple. Jeg sætter daglige mål, og forsøger at nå dem. Det er typisk antal ord. Allerede fra starten skriver jeg i de afsnit og kapitler, som bogen ender ud i. Jeg prøver så vidt, det er muligt at skrive uden at være al for kritisk i første omgang, men det er sværere, for hver bog jeg går i gang med. 

3 bøger du kan anbefale 
 • Slip mig fri af Julie Kenner 
 • Try af Ella Frank 
 • When you Dare af Lori Foster 

Har du flere noveller, som Afledt, i tankerne/planlagt?
 • Ja, der kommer måske en til juletid i samme univers.

Hvilken forfatter vil du gerne møde?
 • Jeg kunne godt tænke mig at møde Ella Frank, da jeg er helt vild med hende bøger. 

Hvis vi skal lege kiss, mary, kill - hvem skulle så hvad, af: 
Christian Grey (Fifty Shades, E. L. James), Gideon Crossfire (Crossfire, Sylvia Day) og Marc Gregersen (VEGA)?
 • Så ville jeg nok: 
  • Kiss - Gideon Crossfire
  • Mary - Marc Gregersen
  • Kill - Christian Grey 

Tusind tak til Linda, som ville være med, og til Leatherbound for det fantastiske samarbejde. 


Kommentarer

Populære indlæg