Indtil November

Titel: Indtil November
Forfatter: Aurora Rose Reynolds
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium Books 🙂
Originaltitel: Untill November
Sidetal: 253Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende. 
November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme fordi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer. 
Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed. 


Det er en okay bog med en stærk irriterende alfahan, som jeg først blødte op for i de sidste 30 sider.
Jeg har normalt ikke noget imod at historien går hurtigt frem, men her synes jeg ikke det fungerer. Inde for de første 3 kapitler er der sket er overfald, en rejse, møde med en ny familie, nyt arbejde og et nyt forhold, som hun ærlig talt virker meget skubbet ind i og uden valg, fordi HAN er forelsket. Og det kan godt være det er BOM (som faren siger), men så BOM er der ikke noget der er i virkeligheden. Det fungerer i hvert fald ikke helt for mig.

Der er nogle elementer ved historien jeg rigtig godt kan lide. Hendes far og mor, baggrunden om hendes mor, som man desværre ikke hører noget om og Bæst.
Men jeg synes desværre ikke historien levede op til mine forventninger. Der var nogle erotiske scener, der er velskrevet, men derudover synes jeg historien var åbenlys ret hurtigt og der var desværre ikke noget overraskende element.

Som sagt var der nogle gode elementer, men desværre ikke alle. Asher irriterede mig grænseløst indtil de sidste 30 sider af bogen, og havde jeg sådan en kæreste, så ville jeg hurtig blive single 😅 Han er alt for dominerende og bestemmende til min smag
Så en fin lille bog til hurtig læsning, men jeg tvivler på at jeg husker bogen ret længe.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg