Det ender med os

Titel: Det ender med os
Forfatter: Colleen Hoover
Forlag: Lovebooks
Originaltitel: It end with us
Sidetal: 409
Serie: -


Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig. Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden - og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.  


Sådan så jeg ud, da jeg læste sidste sætning i bogen. Eller ca. 30 sekunder efter. Og jeg synes faktisk det billede blev godt, for på den måde jeg havde siddet og flæbet på, havde jeg forventede jeg så værre ud 😅
Men hold da op en bog! Jeg havde forventet en kærligheds historie som Måske en dag eller Forbandede kærlighed, og det fik jeg, men alligevel ikke på den måde jeg havde forventet.

Jeg elsker den her historie af mange forskellige grunde. Lily er en super sød karakter som jeg virkelig hurtigt begyndte at holde af, og Allysa var næsten endnu mere fantastisk som biperson. Ryle, ja.. Ham vil jeg ikke sige noget om.

Som sagt havde jeg forventede en smuk kærlighedshistorie, men det er en historie om så meget mere om det. Og det giver virkelig en mavepuster jeg ikke havde forventet, og hold da kæft hvor slog den hårdt! Men sikke en bog!

Der skal meget til før en bog virkelig får mig til at flæbe helt vildt, som jeg gjorde her, og det gør bare at den fortjener hver en stjerne den kan få!
Hoover gør det igen, og jeg er virkelig overrasket at hun kan skrive så smukt og rørende som hun kan! Jeg skal have læst noget mere med hende!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg