LydbøgerDe seneste to anmeldelser har været af lydbøger. Og det er der en grund til.

Fornyligt er jeg begyndt at hækle for at slippe nogle dårlige vaner, og det er yderste lækkert at være kreativ på en ny måde. Jeg nyder det virkelig, men jeg savnede noget i baggrunden samtidig med. Jeg synes det har været svært at se serie samtidig, da jeg er nybegynder inde for hækling og skal koncentrere mig om det, og musik har distraheret mig.
Derfor tænkte jeg at lydbøger kunne være en god ide. Og det er det.

Jeg synes det er rigtig dejligt at lytte til en lydbog samtidig med at jeg hækler, for det er svært at sidde med en bog og hækle samtidig 😅

"Desværre" er jeg også gået til lydbøger, fordi jeg simpelthen ikke kan koncentrere mig om at sidde med en bog lige for tiden. Jeg har rigtig meget kaos i mit hovedet omkring mit liv - selv min psykolog måtte sige stop - men ikke vil slippe mine bøger. Der redder lydbøger mig.

Jeg har før i tiden været lidt imod lydbøger, fordi jeg har fundet rigtig mange bøger jeg gerne ville lytte til, men hvor jeg simpelthen ikke kunne holde oplæseren ud.
Der er nogen der gør det super godt, og der er desværre nogen der langsomt dræber historien.
Men jeg har været en tur på biblioteket og fundet nogen der har været gode indtil videre.

Så de næste par anmeldelser bliver højst sandsynlig lydbøger, med en bog hist og her.
Kan du anbefale nogen gode lydbøger jeg må lytte til?

Alle mine Min Kamp indlæg er markeret nedenfor med etiketten "min kamp" - tryk på den og alle mine indlæg om psykiske ting kommer frem. 
Tak for al støtte.

Kommentarer

Populære indlæg