Bare en chance

Titel: Bare en chance
Forfatter: Elle Kennedy og Sarina Bowen
Forlag: Flamingo books
Anmeldereksemplar fra Flamingo books 🙂
Originaltitel: Good boy
Sidetal: 292
Serie: #1 WAG serien


Jess Channing står over for sit livs største udfordring: at arrangere sin brors Jamies kæmpebryllup, hvor gæstelisten består af landets største hockeystjerner. 
I familien er hun kendt som den flagrende lillesøster, der konstant skifter mening og aldrig kan gennemføre noget. Med andre ord: Hun må ikke tabe det her på gulvet. Og ingen (ingen!) må høre om den kæmpe fejltagelse, hun begik med forloveren i et svagt øjeblik sidste forår. Det var en fejl, og det kommer ikke til at ske igen. Heller ikke selvom han er den mest sexede mand, hun nogensinde har mødt. 
For Blacke Riley er det her bryllup skæbnen, der smiler til ham. Jess er brudepige, og han er forlover. Lad kampen begynde. Og hvad så, hvis han står over for en lille smule (okay, en hel del) modstand? Han skal bare finde en måde at overbevise den stædige blondine om, at han på trods af et blakket ry i grunden er en god fyr. Heldigvis ved enhver professionel hockyspiller, at man må kæmpe for det, hvis man vil score. 


Det er forskelligt hvor længe/hurtigt man er om at læse en bog. Nogen kan desværre være utrolig lange at komme igennem, mens man flyver igennem andre.
Elle Kenndy og Sarina Bowen kan noget helt specielt sammen, og jeg håber at de bliver ved med det, for jeg elsker det!

Jess er en elskelig karakter og jeg må indrømme at jeg havde rigtig svært ved at komme igennem starten af bogen, fordi vi på mange områder minder om hinanden og det havde jeg lidt svært ved at sluge. Men historien er vildt god.
Den har de rette elementer af kærlighed, erotik, frustration og familie på den gode og dårlige måde.

Blake var ret så irriterende i de to første bøger om Jamie og Wes, og det vil da være synd at sige at hans ego er blevet mindre i den her! Jeg kunne kvæle ham de første mange kapitler, men jeg synes hans udvikling og historie er så interessant, og jeg får virkelig ondt af ham på mange punkter. Hvad man ikke gør for at gøre andre glade!

Jeg synes historien rammer mig utrolig godt, også i forhold til de to foregående bøger med Jamie og Wes - som man på ingen måde er "tvunget" til at læse før den her! - og forfatterskabet er virkelig smukt. Den er nemt at læse og komme igennem - den er til at forholde sig til og til at elske i helt samme båse som de andre!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg