9. november

Titel: 9. november
Forfatter: Colleen Hoover
Forlag: Lovebooks
Originaltitel: November 9
Sidetal: 370


Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York for at forfølge sine skuespillerdrømme, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende forfatterspire Ben. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne, inden hun skal rejse, sammen. 
Da de skilles, aftaler Fallon og Ben at mødes på den samme dag de næste fem år. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver en inspirationskilde for Bens forfatterdrømme. Men undervejs kommer hverdagen og livet på tværs - på trods af de stærke følelser, de nærer for hinanden. 


Der er ingen tvivl om at Colleen Hoover bare kan noget med ord. I de to foregående bøger jeg har læst af hende (Måske en dag og Forbandede kærlighed) har jeg vrælet som et lille barn, da jeg lukkede bøgerne. Her gled der en tåre ned af kinderne undervejs i bogen.
Den er måske lige så følelsesladet som de to, men på et helt andet niveau.

Jeg har svært ved at beskrive det, men jeg synes historien er utrolig smuk bundet sammen, og jeg nød at man ikke forstår sandheden før Fallon læser den. Det giver kærligheds historien et twist om jeg virkelig synes samler historien rigtig smukt.

Historien berører rigtig smukt det her med selvværd og ar, og det er så smukt at læse hvordan Fallon langsomt får sit selvværd og gamle jeg tilbage i løbet af historien, og ikke mindst hvordan hun lærer at acceptere.
Jeg nød endnu en gang at læse Hoovers ord og den kærlighed hun kan beskrive.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag