En skønne dag

Titel: En skønne dag
Forfatter: Carey Heywood
Forlag: Palatium books
Anmeldereksemplar fra Palatium books 🙂
Originaltitel: The other side of someday
Sidetal: 285
Serie: #1 Carolina serien


Forelskelse? Dér har Courtney Grayson været. 
Mænd, hvem har brug for dem? Kærligheden var alligevel over hovedet ikke, som hun havde håbet på. Fra nu af vil hun gøre alt på en ny måde. Det er ikke sådan, at hun har afsværget sig mænd for evigt. men lige nu er hun bare ikke interesseret i noget fast. Kunne hun en dag finde på at give hele sit hjerte til nogen igen? Måske. En skønne dag. Men i hvert fald ikke lige nu. 

Forelskelse? Undskyld, hvis det er det, du er ude efter, så er Clay Bradshaw ikke noget for dig. 
Han har aldrig prøvet at være forelsket og han kan heller ikke forestille sig at blive det. Det kan være meget fint at have nogen at hygge sig med en gang imellem, men som oftest forstyrrer kvinder bare. Ikke lige hvad Clay har brug for. Han er en travl mand, og han har ikke tid til at date og da slet ikke I at forelske sig. Vil nogen kunne ændre hans opfattelse? Måske. En skønne dag. 
Livet går ikke altid, som man har planlagt, og måske finder kærligheden dem begge - en skønne dag. 



Courtney er nedtrykt, forladt, ked af det og ødelagt. Hun er 30 år og skal flytte hjem til sin mor efter et ødelagt forhold. Hun har absolut ingen intensioner om at skulle date eller ind i et nyt forhold, men på trods af det står der hurtigt et par date på kalenderen. Og man kan ikke altid bestemme hvad fremtiden bringer.

Jeg synes det er en sød historie med masser af kærlighed til den ene og anden side, og til alle karakterne. Historien spiller fint op til en kærlighedsroman og erotik, og det opfylder den rigtig fint med små interessante bump hen af vejen.
Maggie er en fantastisk sød karakter og hun får Clay til at fremstå mere modent og voksent, end han lige umiddelbart virker.

En skønne dag sker det ingen havde set komme. Ingen ved hvornår og hvordan, og det er en sød historie.
Jeg ville rigtig gerne vide noget mere om Mike, men samtidig tror jeg at det ville have ødelagt historien, hvis der var kommet mere info omkring ham og det der sker. Så det bliver holdt på et Courtney-plan og ikke kommer ud på et side spor.

Historien er sød og lige til. Den har små tvist og erotiske scener, der gør den har lidt mere kant end den almindelige kærlighedshistorie.
Også nyder jeg at det er en historie om ikke at miste sig selv - både i et forhold og som single.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag