Forkert nummer

Titel: Forkert nummer
Forfatter: Natalie Decker
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium books 🙂
Originaltitel: Right text wrong number
Sidetal: 301


Layla og Tyler burde have en masse tilfælles som henholdsvis cheerleader og footballspiller. men hun synes at han er den største idiot der går på skolen og han synes at hun er vildt snobbet og han kan ikke holde hende ud. Når de er i nærheden af hinanden frygter det med ironi, afvisninger og fornærmelser. De kan nærmest ikke holde ud at tale sammen. 
Men da Layla ved en fejl kommer til at sende Tyler en sms, som egentlig skulle have været til pigen der sender nøgenbilleder af sig selv til hendes kæreste Adam, ved Tyler ikke at det er Layla. Han beslutter sig for at lege med, for når det kommer til stykket kan Tyler slet ikke lade vær med at drille den sure pige der fyrer smsér afsted om dick-picks, utroskab og tøsesnak. 
Tyler og Layla fortsætter hemmelig med at skrive til hinanden under falske navne og mens dagene og ugerne går bliver det mere og mere alvorligt mellem dem. Og man siger jo at der ikke er langt fra had til kærlighed, men kan virkeligheden være eller vil Layla og Tyler for evigt stå på hver sin banehalvdel? 
Nogen gange er forkert nummer det eneste rigtige. 


En sød og dejlig historie med masser af kærlighed fra alle sider, og ikke mindst en god vinkel på ordblindhed.
Layla er en fantastisk karakter og jeg synes hendes ordblindhed bliver beskrevet fantastisk! De små hints med at hun er længe om at lave lektier, tallene bliver byttet rundt og ikke mindst det eksempel med hendes sms. Det er holdt rigtig flot og velbalanceret.
Jeg synes det er taget godt om uden at det overdøver historien, og det stærker Layla som karakter, og jeg holdte bare endnu mere af hende.

Tyler kan jeg ikke helt bestemme mig for. Han virker simpelthen så sød, men samtidig virker han bare virkelig som en nar til tider, der virkelig er irriterende 😄

Historien er virkelig sød og godt skrevet. Den har de klassiske amerikanske typer som den utro kæreste, fodboldholdet der er brødre og holder sammen og de populære piger der vil gøre alt for at blive populære, og ikke mindst forblive det.
De er realistiske og man kommer virkelig til at holde af dem.

Juliet er en fed karakter og jeg håber virkelig der kommer en fortsættelse med hende. Hun er rå og elsker hendes måde at være på, og ikke mindst hendes støtte til Layla.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg