Angstens besættelse

Titel: Angstens Besættelse
Forfatter: Thomas Alexander Jensen
Forlag: Brændpunkt
Anmeldereksemplar fra forfatteren selv 🙂
Sidetal: 63


Angstens Besættelse er et hudløst ærligt billede af et liv domineret af angst. med sine digte giver Thomas Alexander Jensen et indblik i og en større forståelse for mennesker, som kæmper med angst i livet. Han beskriver angsten, og den betydning den har for livsglæde og især manglen på samme. Thomas Alexander Jensen håber, at hans digte vil medvirke til en følelse af ikke at være alene. Angst er noget lort! Så nemt kan det siges. Det tager over og fylder alt for meget af ens liv og gør ens liv et lorte liv, mens det står på.
Thomas Alexander Jensen giver et indblik i hvordan han har mærket angst. Og jeg kan genkende mange af tingene. Jeg har også haft en facade over for mine kære, ikke kunne overskue hverdagen og komme ud af sengen og ikke mindst levet det liv jeg ville leve.

Jeg frygtede at digt samlingen ville vende mig så meget tilbage til de perioder hvor jeg havde det værst, og at jeg ville få det rigtig dårligt bagefter. Det kunne den meget nemt have gjort, for angsten er virkelig godt beskrevet. I stedet ser jeg på samlingen med friske øjne, der vender tilbage og ser min udvikling.

Digtene giver en form for håbløshed og hvordan skal jeg nogensinde få et liv? Og kan jeg redde af nogen som helst form for behandling? Men de er vildt gode.
Der er altid en løsning, og den skal nok findes. Det er en lang vej, men det kan lade sig gøre.
Som sagt er angsten utrolig godt beskrevet, og jeg er meget positiv over hans debut. Det er gjort godt og det er altid godt at komme ud med budskabet omkring angst - uanset hvordan det kommer ud. Og ikke mindst at man ikke er alene.

Hvis man har angst eller har haft, så genkender man nogle af tingene. For angst er utrolig individuel, men der er ting der går igen, og derfor er det nemt som angst berørt at genkende sig selv i nogle af digtene.
En god samling der spreder det gode budskab.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg