Bliv her

Titel: Bliv her
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Forlag: Flamingo books
Anmeldereksemplar fra Flamingo books 🙂
Originaltitel: Stay
Sidetal: 301
Serie: #2 i serien WAGs
Udkommer: 14. januar 2019


Hailey Taylor Emery har på fornemmelsen, at hendes yndlingsklient hos Fetch - en online-leveringsservice, hun er medejer af - i virkeligheden er ishockeystjernen Matt Eriksson. 
Selvom det er imod reglerne at tjekke folks profil, er hun 95 procent sikker på, at det er hendes livslange crush, hun hver dag sidder og skriver sammen med, og hvis dagligdag hun gør lettere. Da Hailey stadig slikker sårene efter sit forliste ægteskab, er hun mere end tilfreds med lidt harmløs flirt online - indtil hun en dag skal mødes sin klient. Ansigt til ansigt. 

Matt Eriksson kender alt til at have et knust hjerte. Han er stadig ikke kommet sig over, at hans ægteskab brød sammen eller over at være den eneste på holdet, der kender sandheden - at professionel ishockey og seriøse forhold er en giftig blanding. Han ser sine døtre alt for lidt og kæmper med at håndtere sin ekskones mange krav. Den eneste person i hans liv, der virker til at kunne forstå ham, er én, han aldrig har mødt og som gemmer sig bag sin skærm. 
Men det kan et par drømmebilletter til hans næste ishockeykamp måske ændre på. Hailey kan ikke modstå tilbuddet. Og Matt kan ikke modstå Hailey. Endnu en fantastisk historie fra Elle og Sarina. De kan virkelig noget med ord, karakterer og følelser! Jeg var helt opslugt fra første side, og deres samarbejde er virkelig en guldmine!
Karakterne har nogle dybe problemer som påvirker dem mere end de regner med. Derudover er de realistiske og helt igennem elskelige. Jeg elsker Hailey og Matt, og selvfølgelig de små scener hvor vores gamle venner som Jess, Blake, Jamie og Wes er med i.

Historien lægger op til endnu en bog i serien, og jeg håber virkelig at der kommer mere. Hvis ikke i den her serie, så i det mindste fra samarbejdet.

Jeg ved næsten ikke hvilke ord jeg skal bruge. Jeg nød virkelig at læse den her historie, og bare glemme min egen hverdag for nogle timer. Det var dejligt at blive slugt ind i Hailey og Matts problemer og se det fra begge synspunkt, og det er netop det jeg synes er så godt i det her samarbejde!
Det er ikke bare en kærlighedshistorie fra et synspunkt. Det skifter hele tiden mellem de to, og det er netop med til at gøre det til en fantastisk historie og at jeg falder dybt for dem.

Jeg kan ikke anbefale alt det de har skrevet nok!
WAGs serien er skrevet efter Wes og Jamie serie, som jeg klart også anbefaler. Forfatterskabet er kommet for at blive og overraske alle gang på gang!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg