ET KAOTISK DRAMA

Titel: ET KAOTISK DRAMA
Forfatter: Thomas Alexander Jensen
Forlag: Brændpunkt
Anmeldereksemplar fra forfatteren selv 🙂
Sidetal: 56


Thomas Alexander Jensen debuterede i 2017 med digtsamlingen Angstens besættelse (læs anmeldelse her), hvor han i et enkelt og ligefremt sprog sætter ord på de svære følelser angst kan give.
I denne nye digtsamling beskriver han i den samme enkle form følelsen af kaos og ensomhed. 
Thomas' debut bog var virkelig velskrevet, og jeg synes det var en god digt samling der formåede at beskrive nogle af de mange følelser angst kan være, så derfor havde jeg lidt høje forventninger til den næste samling.
Desværre kan jeg næsten fristes til at sige.

Det er sådan med høje forventninger at de kan ødelægge oplevelsen. Uanset om det er en bog, tur i Tivoli eller en is. Og det har mine forventninger desværre lidt gjort.
Jeg føler ikke lige så mange følelser strømme ud fra siderne i den her digt samling, som Angstens besættelse, og det er pisse ærgerligt.
Jeg føler desværre derimod at jeg lidt mangler en slags rød tråd og en lidt større sammenhæng i helheden. Digtene siger stadig meget og er beskrivende, men jeg mangler følelser og føler først jeg får dem i de sidste.

Der er dog ingen tvivl om at det er en der ved hvad han snakker om. Jeg er som læser ikke i tvivl om at angsten spiller en stor rolle, og ikke mindst følelsen af ensomhed er enorm i hverdagen.
Digtene er som sagt meget beskrivende og han bruger sproget flot. Det er en god digtsamling, men desværre synes jeg ikke den giver lige så meget stof til eftertanke som Angstens besættelse.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg