Kærlighedsbrevet

Titel: Kærlighedsbrevet
Forfatter: Lucinda Riley
Forlag: Cicero
Originaltitel: The Love Letter
Sidetal: 475


Den unge journalist Joanna er på arbejde for at dække en mindegudstjeneste for den berømte skuespiller sir James Harris. I kirken forstyrres hun imidlertid af en gammel dame, som får et ildebefindende, og Joanna er nødt til at hjælpe hende hjem. Nogle uger senere modtager Joanna en kuvert på avisen med nogle dokumenter fra den gamle dame, deriblandt et gammelt kærlighedsbrev formuleret i dunkle vendinger. 
Hvem er de to elskende, og hvilke omstændigheder har ført dem sammen? Joannas nysgerrighed er vakt, og samtidig vækkes hendes eget hjerte til live igen, da hun spiser en forretningsfrokost med den charmerende Marcus Harris, der er barnebarn af sir James Harris. 
Hvad Joanna ikke er klar over, er, at samme dag som den kendte skuespiller døde, forsvandt også de berømte ravne, som har våget over Tower of London og den engelske kongefamilie i århundreder. Ifølge legenden er dette et varsel om monarkiets undergang, og spørgsmålet er, om der er en forbindelse mellem dette, sir James Harris' død og det gamle kærlighedsbrev, hun ved et tilfælde er kommet i besiddelse af. 


Hold da op! Sikke en historie!
Det er ikke første gang jeg roser Lucinda Riley, og det er nok heller ikke sidste. Jeg elsker simpelthen hendes måde at skrive på. Hun formår at trække mig så dybt ind i historien og få mig til at hungre efter mere!

Jeg nød virkelig Kærlighedsbrevet. Det var en noget anden historie end jeg havde forventet, men den har fået mig til at sidde på det yderste og virkelig fået mig til at diskutere med mig selv, om søvn virkelig var så vigtigt.
Det er en historie om venskab, kærlighed og en masse spænding som jeg slet ikke havde set komme. Selvfølgelig bliver det hele først bundet sammen til sidst med en masse små spor hen af vejen, og den overrasker flere gange, hvor jeg tænkte, nu giver det ikke mening mere!

Jeg har en stor kærlighed for Lucindas forfatterskab og hun overrasker mig gang på gang. Jeg kan ikke sælge hende nok, og denne er bare endnu et bevis mere på hvor dygtig hun er.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære opslag