Kære far

Titel: Kære far
Forfatter: Giselle Green
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium books 🙂
Originaltitel: Dear Dad
Sidetal: 438


Kan tre mennesker, der alle er desperate efter kærlighed, finde lykken, når det eneste, der binder dem sammen, er en stor løgn? 
Smukke 28-årige Nate Hardman er krigsreporter, men har et stort problem. Han lider af PTSD og er ude af stand til at forlade sin lejlighed. Han har allerede givet slip på sit sociale liv og sin kæreste. Hans karriere er det også så som så med. 
Niårige Adam Boxley, der bor med sin gamle bedstemor, har også store problemer. Han bliver forsømt derhjemme og mobbet i skolen, og derfor skriver han desperat et brev til Nate. Men er Nate den, Adam tror? Vil han hjælpe? Og måske endnu vigtigere - kan han overhovedet hjælpe? 
Problemerne tårner sig også op over Jenne Tierney, der lige er flyttet hjem til England fra sin utro italienske kæreste. Hun har ikke noget sted at bo, hun har ikke noget arbejde og ikke rigtig kontakt med sin familie. Men da hun møder Nate, bliver hun tvunget til at tænke på sine mange impulsive handlinger i et nyt lys. 
Kan Nate, Adam og Jenna finde en vej ud af ensomheden? 


En god hjertevarm læse oplevelse!
Historien er så rørende og virkelig smuk beskrevet og jeg elsker at PTSD er sådan en stor del af historien. Lige så snart tabu emner bliver taget op, er jeg solgt. Jeg elsker det.
Her bliver det gjort på en flot og elegant måde selvom det ikke er den primære ting i historien.

Nate er sådan en sød karakter, og jeg får virkelig medfølelse med, og ikke mindst stor empati fordi han har så stor empati. Adam lige så. Han er sådan en sød dreng og vil bare det bedste for hans bedstemor, uden at tænke over hvilke konsekvenser det får for ham selv. Jenna er endnu en dejlig karakter der kæmper med at finde sig selv, og hele Nate-Adam dilemmaet får hende virkelig ud at flyve, og lande på en ny måde.

Jeg nød historien og synes den rammer overalt. Den handler om dyb kærlighed på flere forskellige måder, ensomhed, PTSD og angst. En virkelig smuk og rørende bog jeg kan anbefale til alle.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære opslag