Indtil Trevor

Titel: Indtil Trevor
Forfatter: Aurora Rose Reynolds
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium books 🙂
Originaltitel: Until Trevor
Sidetal: 243
Serie: #2 Indtil
Udkommer: Maj 2019


Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par år, når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han stifte familie. men så får han øje på hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan ønsker sig... man hun passer ikke ind i planen. Trevor afviser og ydmyger hende, så Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv. Men Trevor har svært ved at glemme hende. Det virker lidt, som om jo mere han prøver at holde sig væk, jo mere intense bliver hans følelser for hende. Og presset bliver sværere og sværere for ham at modstå. 
Liz Hayes er færdig med at vente på Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. Men Trevor gør det svært for hende at glemme ham, med sin insisterende, kærlige og altopslugende måde at være på. 
Kan Trevor bevise over for Liz, at han er værd at forelske sig i igen, og er han klar til at ændre planer for at gøre plads til hende i sit hjerte?



Trevor er i min verden lige så pisse irriterende som sin bror(!) og selvom jeg blødte op for Asher til sidst, så synes jeg ikke helt jeg gør det på samme måde med Trevor. Han er lige så kontrollerende og dominerende som jeg ved ikke hvad. Også synes jeg det hele går ALT for stærkt. Jeg forstår ikke hvorfor alt skal ske inde for 100 sider, i stedet for at skrive 100 sider mere og uddybe historien. Jeg synes der er for mange ting der bliver udeladet ved at der pludselig er gået 2-3 måneder, pludselig har Trevor besluttet det og pludselig sker der det.

Jeg ville rigtig gerne give Aurora Rose en chance mere med den her bog, men hun når mig slet ikke. Det er bare ikke en historie for mig, og jeg ærger mig faktisk lidt over det, for jeg ved andre er helt vilde med dem. Men de er bare ikke mig.

Jeg vil dog sige at det samme som den foregående bog: De erotiske scener er virkelig godt beskrevet og de giver virkelig historien et pust! Men udover det falder jeg ikke rigtig for hverken Trevor eller Liz.
Bogen er hurtigt læst på små 243 sider, og den er delt op i Liz og Trevors historie, så vi får begge deres synspunkter og fortællinger, hvilket jeg elsker i stort set alle bøger.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag