Dansende røde bjørne

Titel: Dansende røde bjørne
Forfatter: Dennis Jürgensen
Forlag: Tellerup
Sidetal: 487
Serie: #2 Roland Triel


Et nøgent lig af en teenagepige findes i en Københavnsk park, og Roland Triel og hans kollegaer på Politigården får travlt. En pædofil seriemorder er kort forinden flygtet fra et topsikret psykiatrisk hospital, så forbindelsen er nærliggende. 
Efterforskningen forvirres af gådefulde sår på liget, som sammen med fundet af en klo antyder, at pigen kan være blevet dræbt af et rovdyr. 
På Bøgeholm Sanatorium trænger en ukendt mand ind hos Andrea Triel, der blev mishandlet af sin mors morder fire år tidligere, og har ikke talt siden. 
Triel erkender for sent at han har stået ansigt til ansigt med gerningsmanden, som nu også inddrager journalisten Thor Brandt i sit psykologiske spil. 



Det er ikke fordi Triels personlige historie bliver mindre spændende! Tværtimod synes jeg faktisk det er den der fylder mest i den her bog, og det gør desværre at hoved historien falder lidt i baggrunden. Det er lidt ærgerligt, men på trods af det synes jeg stadig den holdt mig fanget og opslugt af historien.

Som sagt tager Triels personlige historien lidt overhånd, men jeg synes virkelig den er med til at løfte det hele. Jeg synes det er så spændende og kan ikke finde ud af hvem det er og hvorfor!
Historien om de dansende røde bjørne er også interessant, specielt fordi der pludselig findes spor helt tilbage til 2. verdenskrig, og jeg synes de to piger vi følger giver et spændende sideblik, men det er desværre ikke noget der fanger mig helt.

Jeg synes bogen er god, og nød at læse historien. Triels karakter gør at man vil læse mere og ikke mindst komme i dybden med hans personlige tragedie.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag