Manden der glemte sig selv

Titel: Manden der glemte sig selv
Forfatter: K. B. Assenholm
Forlag: Books on demand
Anmeldereksemplar fra K. B. Assenholm
Sidetal: 137
Serie: #1 om Arne


Arne er en ret almindelig mand, og så alligevel ikke. Han har i hvert fald en hobby som de færreste har, og så har han usædvanlig plat humor. 
Bogen her starter en sneklædt dag i slutningen af november, hvor Arne skal købe et juletræ. Og den slutter godt en måneds tid senere, hvor han blandt andet har spist et par klejner sammen med sin kone, sat en formentlig skyldig bag tremmer og har haft en dag så ubehagelig, at den har prikket til hele hans forestilling om sig selv og sit liv. Arne har den mest platte humor (ægte far humor) og det skinner igennem hele bogen og gør det en absolut fornøjelse at læse!
Arne er en god mand og vil gerne hjælpe samfundet og ikke mindst hans nær område, så han får en genial ide (ifølge ham selv), men et eller andet sted mister han lidt sig selv.

Historien er underholdende og spøjs med en masse plat humor. Arne er en karakter jeg ikke kunne lade vær med at holde af og grine af. Han har nogle sjove ideer og en sjov tankegang der meget ofte flyver meget langt væk.

Bogen er hurtigt læst, da du er underholdt hele vejen igennem. Og hvad er bedre end far plat humor her op til jul? Arne kan med garanti få smilet frem.
Jeg glæder mig til efterfølgeren der kommer næste år.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag