Undergrundes mysterier

Titel: Undergrundens mysterier
Forfatter: Sissel Moody
Forlag: Forlaget Klippe
Anmeldereksemplar fra Sissel Moody
Sidetal: 564
Serie: #2 Forbandelsen over Laitana


Følelsen af at høre til hos et andet menneske. Følelsen af at være uundværlig. Følelsen af at være savnet. Det var tre vigtige ting, jeg ikke var vant til. Jeg kunne observere det på afstand, når mine klassekamerater krammede hinanden om morgenen efter en weekend eller ferie, men jeg havde aldrig været en del af et fællesskab. Før nu... 

Tror du på magi? 
Tror du på sammenhold? 
Tror du på, at vi sammen kan vinde over den mørke magi? 
Jeg, Linea, er frelseren, og jeg tror på det. 
Laitana er mørkere end nogensinde før. Et uvejr ødelægger og bringer dødelige konsekvenser med dig. Exma holder sig skjult. Soldater spreder frygt i Søbyen. Flere indbyggere er stadig forsvundet. Der er noget på vej. Vi kan alle mærke det. En ny magisk sten fra Undergrunden er vores eneste chance for at bryde forbandelsen. Men ingen ved, hvor Undergrundens indgang er placeret, og det eneste kort dertil er forsvundet.
Vi må stå sammen og kæmpe. 
Frelseren alene er ikke længere nok. En smuk fortsættelse fra "Den magiske sten". Vi følger endnu en gang Linea, der denne gang føler sig lidt ensom og glemt. Det er tre måneder siden hun kom tilbage til Jorden og hun har intet hørt. Har de glemt hende så hurtigt?
Linea har forandret sig siden sin rejse til Laitana og det kommer ret hurtigt til udtryk. Hun er blevet mere selvsikker og kan sige fra, men har stadig sine usikre sider. Desværre er tingene stadig svære og Linea kan ikke gøre andet end at vente.

Endnu en gang fortsætter Sissel Moody med en fantastisk historie. Universet bliver større og mere detaljeret, og er imponeret over at hun kan holde styr på det hele. Jeg er endnu en gang blevet fanget i Laitana. Jeg har næsten ikke ord til at beskrive det. Jeg vil virkelig gerne løbe ned til boghandel og købe den sidste bog - indtil jeg kommer i tanke om at den ikke er færdig endnu. Øv!

Linea er lige så relaterbar som i den første bog, også selvom hun stadig gennemgår en helt utrolig forandring, og at hun bliver mærket på flere måder. Jeg kan ikke lade vær med at tænke om hun bliver for mærket og forandret sig endnu mere i næste bog. Alle de oplevelser og ikke mindst det pres hun har på sig selv, må gøre et eller andet ved hende.
Jeg er virkelig spændt på hvordan historien fortsætter og ikke mindst hvordan alle de løse ender bliver løst. Jeg har så mange spørgsmål og teorier.

Hvis du ikke har læst nogen af bøgerne, så kan jeg kun råbe til dig, at du skal til at komme i gang! Det er to fantastiske bøger og glæder mig sindsygt meget til fortsættelsen!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag