Dream Maker: San Francisco, Montreal, London, Berlin

Titel: Dream Maker: San Francisco, Montreal, London, Berlin
Forfatter: Audrey Carlan
Forlag: People's press
Anmeldereksemplar fra People's press
Originaltitel: International Guy Vol 2
Sidetal: 679
Serie: #2 i Dream Maker


Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: Han forstår kvinder. Han kan se, hvad deres inderste drømme er, og hjælpe dem med at føre dem ud i livet. Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder verden over med karriere, kærlighed og livsstil. 
I San Francisco har en magtfuld, men ensom forretningskvinde brug for hjælp til at finde kærligheden. I Montreal er en smuk, blond direktør for en af byens førende techvirksomheder udsat for spionage. I London er en af bestsellerforfatter løbet tør for inspiration, og i Berlin mangler et bilfirma hjælp til en avanceret reklamekampagne. Undervejs oplever Parker og hans to venner endnu en gang, hvor galt det kan gå, når man blander følelser og forretning - og særligt Parkers forhold til Hollywood-skuespillerinden Skyler bliver sat på en hård prøve. På en eller anden måde formår Audrey Carlan at indfrie mine høje forventninger endnu bedre end ved foregående bog. Jeg var opslugt at International Guy og deres sager, og ikke mindst alt kaoset omkring Parker og Skyler. Jeg glæder mig så meget til den sidste bog!

Det er nogle interessante opgaver IG får og sagerne udvikler sig på rigtig mange måder. For første gang kan drengene kommer på tværs af hinanden pga. en klient og det er et intenst besøg. Særligt Montreal besøget er yderste spændende og det er et besøg der får mange konsekvenser, og jeg er spændt på hvor mange konsekvenser det får fremover, for allerede i London og Berlin er de tydelige.
Hele bogen har små hints som jeg er ret spændt på om de bliver besvaret i den næste bog, som jeg synes at kunne spore til mellem Montreal og London.

Wendy, som er en forøgelse til IG familien, giver et frisk pust og jeg elsker hende. Hun er simpelthen så dejlig og fantastisk. Og til hende kommer Mick, som giver hele setupet endnu mere sjov!
Jeg er virkelig spændt på hvordan den sidste bog kommer til at være, for det virker som om der kan ske rigtig mange dystre ting, men håber virkelig også at der kommer lidt kærlighed ind til IG familien. Jeg kan ikke vente med at læse mere!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg