Dream Maker: Washington D.C, Madrid, Rio, Los Angeles

Titel: Dream Maker: Washington D.C., Madrid, Rio, Los Angeles
Forfatter: Audrey Carlan
Forlag: People's Press
Anmeldereksemplar fra People's press
Originaltitel: International Guy vol. 3
Sidetal: 684
Serie: #3 i Dream Maker


Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: han forstår kvinder. Han kan se deres inderste drømme og hjælpe dem med at føre dem ud i livet. Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder med karriere, kærlighed og livsstil. 
I Washington D.C. tager Parker et konsulentjob for et kosmetikfirma, som viser sig at gemme på en mørk hemmelighed. I Madrid har en ung sangerinde svært ved at håndtere livet i rampelyset. I Rio hjælper Parker en ven med at afsløre en økonomisk bedrager, og i Los Angeles optræder han om rådgiver i et nyt datingprogram på tv. Men alt kan ske i drømmenes by, og en række uventede udfordringer truer med at sætte Parkers forhold til Hollywood-skuespillerinden Skyler Paige over styr. Heldigvis har Skyler en plan... En fremragende slutning på endnu en god serie fra Audrey Carlan! Jeg er vild med International Guys og man kommer hurtigt til at holde af dem alle sammen.
Det er en god bog der runder (næsten) alle ender af. Jeg havde en teori fra forrige bog, som halvt holdte stik. Det passede også alligevel ikke. Men det er en god bog med masser af spænding og fare som de to foregående bøger ikke har haft.

Jeg synes dog det er lidt mærkeligt at der hele tiden bliver skiftet mellem Parker og Skyler, når det primært har været Parkers synpunkt igennem serie. Jeg forstår godt at det er vigtigt at få Skylers synspunkt i den her bog, fordi der netop sker så meget, men det tog lidt tid at finde rundt i. Jeg synes dog slutningen er god og den passer til resten af serien. Dog er jeg ikke vild med at efterlade Bo på den måde. Jeg får et skævt indtryk på en ellers dejlig mand, og hans sidste handling er bare en træls måde at efterlade det hele på. Det ligger dog op til nogle efterfølgende historier med Bo og Roy.

Jeg var også vild med Washington D.C. - det er en anden slags sag end de har prøvet og elsker de konflikter der kommer op, i stedet for at det hele er rosenrødt og nemt. Men intet er nemt for dem i den her historie. Langt fra. Historien tager mange ting op som dyremisbrug, familie forhold/accept, personlighedsforstyrrelser og chok. Jeg har svært ved at vælge en farvorit by/bog fordi de alle er så forskellige, men jeg synes at den sidste bog har så mange gode ting, netop pga. de emner der er i bogen.

Det er en super lækker serie og jeg kan ikke vente med at læse mere fra Audrey Carlan!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag