Der går altid et tog til New York

Titel: Der går altid et tog til New York
Forfatter: Carey Heywood
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium books 
Originaltitel: Fix me not
Sidetal: 279
Serie: #2 i Woodlake-serien


Paige Sullivan er netop hjemvendt fra New York med kufferten fuld af skuffelser. Hun har mistet sit firma, sin kæreste og alle sine penge. Paige bor på sin mors sofa i Woodlake, New Hampshire, mens hun prøver at finde ud af hvad næste skridt skal være. Hun drømmer om at kunne genoptage karrieren som eventplanner - måske i Texas, hvor der ikke er nogen, der kender hende. Hvad Paige ikke drømmer om, er at gøre rent for andre, stå i en sølle kaffebar om dagen og et endnu mere sølle værtshus om aftenen for at skrabe penge sammen til sin drøm. 
Asher Thompson har bygget sit eget hus udenfor Woodlake, og det passer ham forrygende at bo helt alene uden at blive forstyrret af andre. Han er lidt af en eneboer og bruger al sin tid på sit arbejde som selvstændig snedker og er egentlig godt tilfredse. Hans familie besøger ham fra tid til anden dels for at bade i den sø, der ligger på grunden, dels for - uden held - at få ham til at være mere social. 
Da Paige bliver nødt til at overtage rengøringstjansen hos Asher, bliver hans fredelige liv og omgivelser fuldstændig forandret. For selvom de irriteres vanvittigt over hinanden, sker der noget når modsætninger mødes. Jeg har efterhånden et godt kendskab til Carey Heywoods bøger som Palatium Books har udgivet, og jeg bliver aldrig skuffet. Hun skriver simpelthen så fantastisk, og jeg er vil med Woodlake serien!
Efter 3½ mdr. kun med lydbøger og uendelige forsøg på at komme i gang med læsningen igen, så fangede Heywood mig endnu engang.

"Der går altid et tog til New York" er en fortsættelse til "Et rigtigt håndværkertilbud" hvor vi lærte Finley og Noah at kende. Nu lærer vi Asher og Paige at kende, og jeg kan ærligtalt ikke vente med at lære Gideon, Eli og Abbey mere at kende! Jeg venter specielt meget utålmodigt på Abbeys fortælling. Bøger kan læses uafhængig af hinanden, men jeg kan indtil videre kun anbefale begge bøger i serien.

Jeg er vild med Ashers fortælling, fordi det er tydeligt at der ikke er ret mange der forstår hans behov for at være alene, uden at være ensom. Han er meget modsat de andre mænd i hans familie, og det gør ham endnu mere unik.
Jeg er bare generelt helt vild med historien. Paige og Asher er så modsat som de kan blive, selvom de på mange områder er utrolig ens, uden at kunne se det.

Det er en sød, sjov og livsbekræftende historie, der deler meget om hvilke valg man skal tage og hvordan ens drømme udvikler sig hele livet. Læs den nu!

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg