Scotland Street

Titel: Scotland Street
Forfatter: Samantha Young
Forlag: Flamingo Books
Originaltitel: Echoes of Scotland Street
Sidetal: 306
Serie: #5 Dublin Street- serie 


Da Shannon McLeod flytter til Edinburgh for at starte på en frisk, er hun fast besluttet på at holde sig langt væk fra mænd og dårlige forhold. 
Da hun møder Cole Walker, er hun overbevist om, at han netop er en af den slags fyre, som hun har utallige dårlige erfaringer med: charmerende, kæk og fuld af tatoveringer. Og helt sikkert med en række af knuste hjerter i sit kølevand. 
Shannon afviser Cole kontant og utvetydigt, men jo mere hun lærer ham at kende, desto mere begynder hun at tvivle på, at hendes førstehåndsindtryk var korrekt. Alligevel gør hun alt, hvad hun kan, for at modstå ham, men det gør det ikke nemmere, at de arbejder sammen hver dag. Og at Cole ikke har opgivet at få hende til at give ham en chance. 


Jeg ELSKER Dublin Street serien! For hver bog er jeg blevet endnu mere forelsket i alle karakterne og Samantha Young. India Place (#4) slog virkelig benene væk under mig, og på en eller anden måde var det gået forbi mig at der var udkommet en femte bog, men den lever stadig op til alt hvad jeg elsker. 
Cole er ikke ukendt, og alligevel lidt, fordi vi kender ikke hele hans historie endnu. Det kommer vi til igennem Shannon, samt Shannons historie - og jeg er vild med dem! 

Det er virkelig en lækker serie, og den her historie har både venskab på flere forskellige måder, kompliceret familie forhold, erotik og kærlighed... Hvad mere kan jeg forlange?! 
Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, og det gør at selvom det er lang tid siden man har læst serien, så er der ikke noget du er tvunget til at huske, fordi det er vidt forskellige historier. 

Jeg er vild med at lære Shannon at kende, og føler virkelig for hende. Hun har været igennem en hård rejse og har virkelig svært ved at finde fodfæste. Hun er hård og beskytter sig selv, men Cole, Rae, Stu og resten af slænget kommer stille og roligt under huden på hende. Jeg er vild med hende. Jeg er vild med serien. Jeg er vild med Samantha Young. 
Hvis du ikke kender hende, så synes jeg du skal kaste dig over Dublin Street serien! 
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære opslag