Hjem til stjernerne

Titel: Hjem til stjernerne
Forfatter: Carey Heywood
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium books 
Originaltitel: Fix my fall
Sidetal: 312
Serie: #3 Woodlake-serien
Udkommer: August 2020


Hvad gør man, når ens hjem styrter i et jordfaldshul? Når man er Abby Thompson, kommer man sig hurtigt over det økonomiske og følelsesmæssige chok og begynder at lede efter et nyt hus. Det er straks værre, at alle hendes brødre og veninder er i gang med at stifte familie. Abbys fritids går primært med at se anime sammen med sin kat, og hun føler sig udenfor. Men så bliver hyret som ejendomsmægler til at finde et nyt hjem til Spencer, som hun har gået på high school med. 
Da Spencer Hill i sin tid flyttede fra Woodlake for at studere, var han bare en nørd, som ingen lagde mærke til - slet ikke Abby Thompsen. Han er netop vendt tilbage for at arbejde som astronom på det lokale universitet og har i øvrigt udviklet sig til en smuk ung mand, som alle lægger mærke til - også Abby Thompson. 
Kan Abby komme sig over sin følelse af mindreværd over, at Spencer er klogere end hende? Og kan Spencer slippe fortiden og frygten for, at pigen, som han var forelsket i, da de gik i high school, stadig er uopnåelig? 


Jeg er vild med Carey Heywood, og gang på gang overrasker hun mig. Woodlake serien minder mig om Dublin Street-serien af Samantha Young, og jeg ELSKER den serie, så det er en stor kompliment! 
Thompsons familien er så dejlig og det er en stor fornøjelse at lære dem at kende i hver bog. 

Abby faldt jeg for allerede i den første bog "Et rigtig håndværkertilbud" og har virkelig nydt at lære hende mere at kende, og ikke mindst at gense Thompsons familien igen på mange måder. 
Spencer er en sød nørd der har været forelsket i Abby siden high school, og har ingen tro på at hun nogensinde har set eller kommer til at se i hendes retning. Men da han mangler et sted at bo, kommer Abbys kompetencer ham til gode. 

Abby er meget mere usikker end jeg oprindeligt havde fået indtryk af, men jeg synes ikke det gør noget. Hun virker selvsikker og stærk pga. hendes brødre, men viser en sårbar side som jeg holder af. 
Historien er sød og romantisk. Jeg har fulgt spændt med på deres rejse, og jeg er endnu mere spændt på at følge resten af Thompsons familiens rejse. Specielt Elis. Så jeg venter i spænding på flere bøger fra Carey Heywood! 
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag