Utopia

Titel: Utopia
Forfatter: Louise Haiberg
Forlag: Tellerup
Anmeldereksemplar fra Louise Haiberg
Sidetal: 256
Serie: #2 Død verden 
Format: Lydbog
Oplæser: Tatjana Donovan Ratgen


Nera og hendes gruppe når den sikre zone, en bid af den gamle verden: Utopia. Hun forsøger at passe ind i en verden hun ikke længere føler hun tilhører, men fortidens spøgelser plager hende, og Utopia har skyggesider. Nera har kun fred i sindet når hun er sammen med Bane. Er de virkelig i sikkerhed eller er den sikre zone blot en illusion? Og kan man virkelig elske en vampyrelver? 


Utopia! De er i sikkerhed og alt er godt. Eller er det? 
Nera har svært ved at tro på at det hele er virkeligt og de er i sikkerhed. Hun ser fare over alt og føler sig ikke helt tilpas i Utopia. 

Jeg synes helt klart den svære to'er er bedre end den første. Den første er på ingen måde dårlig, men Utopia har bare noget ekstra krydderi, spænding og Nera. Nera er bare fængende og mere interessant i den her bog, og synes hun har en rigtig spændende udvikling. Hun stiller spørgsmål ved det hele og sin nye hverdag. Hende og Bane hænger stadig sammen og Nera finder kun ro sammen med ham. 

Historien lægger op til et spark af den tredje bog, og ser virkelig frem til at dykke mere ned i verdenen sammen med Nera og Bane. 
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg