Rosalinds løgn

Titel: Rosalinds løgn 
Forfatter: Muna Shehadi
Forlag: Zara
Anmeldereksemplar fra Zara
Originaltitel: Private lies
Sidetal: 466
Serie: #1 Tre døtre

De tre døtre af den berømte og feterede, men psykiske ustabile filmstjerne Jilian Croft og hendes ligeså berømte ægtemand, Daniel Braddock, er vokset op i den tro, at de kommer fra en helt normal familie med far, mor og børn. År senere bliver deres verden vendt på hovedet, da de under oprydning i deres mors private papirer efter hendes død finder et bevis på, at Jilian aldrig kunne have født dem. 

Mens Olivia og Eva insisterer på, at der er tale om en misforståelse, kan den rastløse, impulsive mellemsøster Rosalind ikke lade som ingenting. Rosalind har altid følt sig udenfor sin vellykkede, succesrige søstre og aldrig følt sig som en del af familien. Hvis hun har en anden biologisk mor, vil hun vide det. 

Rosalinds søgen fører hende til Leila Allerton, en operasingerinde fra New Jersey med en familie med tætte bånd, som Rosalind længes inderligt efter at være en del af. Hun flytter ind i et hus i den gade, hvor hendes mormor bor, og i første omgang bliver hun budt velkommen som den nye nabo - men forskellige omstændigheder griber snart ind i hinanden og gør Rosalind usikker på, hvordan hendes nye familie vil reagere, når de finder ud af, hvem hun i virkeligheden er. 

Jeg elsker Lucinda Riley og hendes utrolig måde til at forbinde fortid og nutid i en fantastisk fortælling, og har ikke læst andre der kunne det. Indtil nu. Muna Shehadi gør det også. 

Jillian Croft og Daniel Braddocks fortid er utrolig godt beskrevet, og elsker at vi hvert kapitel får en bid af Jillians dagbog. Det giver os et indblik i Jillians kamp i fortiden, og ikke mindst hvordan Rosalinds tanker udvikler sin egen sandhed og ide om hvad der er sket og hvordan det er foregået. 

Jeg synes det er en utrolig smuk historie, og har virkelig nydt at læse den. Den er fyldt med kærlighed, venskab og en dyster fortid der slet ikke giver mening for Rosalind og læseren indtil slutningen af historien. Den fanger rigtig hurtigt og de små bider af dagbogen er med til at løfte historien op. 

Hvis du kan lide Lucinda Rileys romaner, så skal du klart kaste dig over Muna Shehadis fantastiske bog om Rosalinds historie. Jeg glæder mig meget til at læse videre i trilogien og høre Olivia og Evas historier. 


Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg