Dig og alt derefter

Titel: Dig og alt derefter

Forfatter: Ginger Scott

Forlag: Palatium Books

Anmeldereksemplar fra Palatium Books

Originaltitel: You and everything after

Sidetal: 321

Serie: #2 McConnell

Cass Owens er fast besluttet på at lægge sit gamle liv bag sig. Hun har ry for at være løs på tråden og er kendt som engangsknaldet, diagnosen og en, man har medlidenhed med... Men alt det gemmer hun af vejen, da hun begynder på college. Her møder hun Ty Preeter, og hendes nye liv tegner til at blive perfekt. Ty ved, hvordan det er at være anderledes og han ser hende som Cass - og kun Cass. Det føles godt. 
Men kan man bare lægge fortiden bag sig? Cass bliver indhentet af sit gamle jeg og bliver nødt til at træde i karakter og tage kampen med fortidens spøgelser op. Cass må gøre op med sig selv, hvem der egentlig skriver hendes historie. Hende selv - eller dem, der elsker hende. 

Jeg var helt slugt af den første McConnell historie, Grib mig (anmeldelse), og har glædet mig helt vildt til at læse mere fra Ginger Scott. 

Dette er Cass' historie, og den minder meget om Rowes på nogle få punkter, men er helt sin egen. Det er en sød historie, men den bringer også en barsk sandhed. Cass har et dårligt ry hun ikke helt kan flygte fra og hun har en diagnose der kan bringe alt ud af kurs. 

Lige som Rowes historie, elsker jeg at der er en masse kærlighed, men det faktisk ikke er det der er omdrejningspunktet. I begge historier ved vi som læser, at der stikker noget under, men det er ikke altid vi ved det hele, og ofte er det et tabubelagt emne der får nyt lys. 

Jeg glæder mig sindssygt meget til at læse den tredje bog i trilogien, og se hvilket indhold den får. Hovedpersonen har jeg et gæt til (uden at have undersøgt det), og glæder mig til at se om mine forventninger er for høje, eller om det bliver opfyldt og afrundet med endnu en skøn historie. 

Dig og alt derefter er en skøn roman der er let læselig og kan læses uafhængig af Grib mig. 

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg