Den pige jeg var

Titel: Den pige jeg var 
Forfatter: Ginger Scott
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium Books
Originaltitel: The Girl I Was Before
Sidetal: 350
Serie: #3 McConnell

18 årige Paige Owens har altid været egoistisk og hjerteløs og kun datet fyre, der kunne forbedre hendes position. Men hun sætter alt på spil for at hjælpe sin søster. Og da hun møder den fire år ældre Houston Orr, der er hendes diametrale modsætning og altid sætter hensynet til andre før sig selv, må Paige vælge, hvem hun vil være - og om hun tør lukke kærligheden ind i sit hjerte med alt, hvad det fører med sig.

I de to første bøger har Paige været pisse irriterende, snobbet og egoistisk. Meget langsomt har vi fået et lille indblik i at alt nok ikke var som det så ud. Jeg har glædet mig rigtig meget til Paiges historie, for i slutningen af Cass' er der noget nyt som vi ikke har set før. 

Og jeg er ikke blevet skuffet. Jeg elsker Paiges historie og jeg elsker Houston. Der er ingen tvivl om at jeg er vild med McConnell serien, og jeg elsker at man egentlig får "samme" historie fra tre forskellige vinkler og igennem tre vidt forskellige karakterer og at de alle har deres at slås med. 

Det jeg så godt kan lide ved alle 3 historier, og specielt Paiges, er at de er så ægte. Ja det er kærlighedshistorier, men de er bundet ind i problematikker der er virkelig. De har hver problemer som præger deres hverdag, og igennem de to første bøger, har vi en fornemmelse af hvem Paige er, men intet er som det ser ud. For der ligger meget mere bagved. Det vi altid drømmer om at opnå, er det virkelig så godt når vi endelig opnår det? 

Houstons historie i sig selv er utrolig velskrevet og får virkelig Paige til at se virkeligheden på en anden måde. Der ligger en masse skræmmende ting bagved, og sandheden kan slå alle ud. 

Jeg kan ikke sige andet, end at læse serien. Du behøver ikke læse dem i en bestemt rækkefølge - bare du læser dem! 

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg