Sådan er det altid

Titel: Sådan er det altid

Forfatter: Laurie Frankel

Forlag: Palatium Books

Anmeldereksemplar fra Palatium Books

Originaltitel: This is how it always is 

Sidetal: 406

Det er sådan, det altid er, når en familie holder på en hemmelighed ... det kan ende med, at det er hemmeligheden, der holder på familien. 

Det er sådan, det altid er, når en familie lever lykkeligt til deres dages ende ... det kan ende med at blive kompliceret. 

Det er sådan, det altid er, når børn forandrer sig ... og så forandrer de verden. 

Det er sådan, Claude er. Han er fem år, den yngste af fem brødre, og han elsker marmelademadder. Han elsker også at gå i kjole og drømmer om at blive prinsesse. 


Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men ikke den her historie.
Claude er anderledes og det kommer til udtryk meget tidligt. Er det en periode at han elsker at gå i kjole og drømmer om at være prinsesse, eller er det noget familien kommer til at tage meget mere stilling til? 

At blive født i den forkerte krop, så være endnu sværere end "normalt" (for mangel af bedre ord). Altid at skulle passe på sine ord, sine handlinger, sin påklædning og omgangskredsen. Og hvem lukker man ind? 

Det er en historie om Claude der bliver hurtig voksen af sin alder, fordi han udvikler sig på den måde han gør på, og han har nogle store overvejelser og bekymringer som meget lille. Men er også en historie om hvordan det påvirker familien at skulle holde på en hemmelighed. 

Jeg elsker Prins Grumwald og Prinsesse Stephanie - de er virkelig med til at fortælle historien gennem hele familien på en helt speciel måde. Udviklingen, eventyrerne og karakterne er så fantastiske, og jeg har virkelig nydt at læse en helt ny historie. (for mig)

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære opslag