Eventyret slutter her

Titel: Eventyret slutter her
Forfatter: Emma Mills
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium Books
Originaltitel: This adventure ends
Sidetal: 333

17-årige Sloan Finch skal til at starte i en ny skole på sit sidste år af high school. Hendes far er en succesrig forfatter med skriveblokering. For at han kan genfinde inspirationen, er hele familien flyttet fra New York til Florida, hvor de har holdt ferie mange gange. 
I Florida bor tvillingerne Gabe og Vera. De har lige mistet deres mor, og til deres store skam har deres far hurtigt giftet sig igen med en ung kvinde på 22 år. Deres nye stedmor er gravid, og de kan slet ikke forholde sig til hverken tabet af deres mor eller den nye situation. 

Overraskende for Sloane åbner tvillingernes vennegruppe sig for hende, og hun får for første gang i sit liv venner, der betyder alt for hende. Tidligere har Sloane ikke for alvor knyttet sig til nogen og har heller aldrig haft en bedste ven. Nu oplevelser hun pludselig sociale muligheder, som er spændende og altopslugende, men samtidig er det skræmmende nyt og usikkert. Da et maleri, som tvingernes mor har malet, forsvinder, tager Sloane det på sig at lokalisere det igen sammen med en af sine nye venner. Jagten på maleriet bringer hende tættere på både hendes nye ven og de to tvillinger. 

Eventyret slutter her, synes jeg personligt var lidt lang tid om at komme i gang. Jeg blev ikke rigtig fanget af Sloane og synes aldrig jeg lært hende at kende. Men det ændrede sig heldigvis. 

Sloane er ærlig og lige frem. Det er en fornøjelse at lære hende bedre at kende og ikke mindst Gabe og Vera. Sloanes mission sammen med Remy er hyggelig, og det er en smuk mission hele vejen igennem. Den skaber nye venskaber og hun lærer sig selv bedre at kende. 

Hendes fars historie, er en smuk side historie i sig selv, og elsker at den er med til at blive familien tættere sammen på både godt og ondt. 

Det var en god historie og nød Sloanes historie. 

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære opslag