En landsbyaffære

Titel: En landsbyaffære
Forfatter: Julie Houston
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium Books
Originaltitel: A village affair
Sidetal: 339

Cassie Beresford har netop landet sit drømmejob som viceinspektør på den lokale, idylliske skole, Little Acorns. Så det eneste hun sådan set ikke har brug for, er at det til landsbyens velgørenhedsarrangement bliver afsløret, at hendes mand gennem 20 år har været hende utro. Han har haft en affære med en af Cassies allerbedste veninde, og som om det ikke var nok, må Cassie forholde sig til at blive udnævnt til inspektør for skolen. Det betyder blandt andet, at hun står forrest i kampen for at bevare skolen over for et hold aggressive investorer, der har planer om at jævne den traditionsrige skole og det smukke landskab omkring landsbyen med jorden til fordel for en ny superskole og lukrative boligere. 

På trods af udfordringerne i Cassies liv er der også plads til hendes elevers smittende glæde, hendes store børns udvikling på godt og ondt, og hende uimodståelige familie og venner. Og da støvet har lagt sig, opstår der en mulighed for, at kærligheden kan blomstre igen. Men det kræver, at Cassie kan give slip på den kontrol, som hun ellers har mødt livet med. 

Jeg har det lidt svært med den her historie. Den fangede mig aldrig rigtig ordentligt og jeg havde virkelig svært ved at komme igennem den, på trods af at jeg faktisk godt kunne lide Cassie og hendes personlighed. 

Personligt synes jeg historien manglede lidt dybde og bliver desværre meget overfladisk og langtrukken. Jeg manglede noget mere omkring hendes mands affære med veninden. Nogen flere følelser og noget noget mere dybde. 

På trods af at jeg ikke fald for historien, så kunne jeg som sagt godt lide Cassie. Hendes passion for børnene og sit job skinner igennem og det var virkelig fedt. Også selvom jeg synes hendes behandling af hendes søn er helt forkert. Det faldt helt igennem for mig. Men Cassie udvikler sig helt vildt igennem historien og det er et stort plus. 

Det er en sød, varm og feel-good roman, der desværre ikke fangede mig, men måske vil den fange dig.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære opslag