Hvorfor lyve?

Titel: Hvorfor lyve? 
Forfatter: Carey Heywood 
Forlag: Palatium Books
Anmeldereksemplar fra Palatium Books
Originaltitel: Why Lie? 
Sidetal: 272
Serie: #2 Kærlighedsgåder 

Sydney arbejder på familiens café Lola's, som hun en dag skal overtage. En aften bliver Heath hængende og hjælper hende med at lukke cafeen... og for at følge med op i hendes lejlighed til en drink, og hvad der viser sig at være fantastisk sex. 
Faktisk er det så fantastisk med Heath, at han kommer forbi hver aften. Sydney begynder så småt at tro, at hun har fået en kæreste. Og hun elsker det. 
Men i lillebyen Ferncliff spredes nyheder hurtigt, og en dag hører Sydney, at Heath er blevet forlovet med Kacey. 
Heaths svigt er for meget for Sydney, og hun kører op i familiens hytte i bjergene for at få noget alenetid. Men det skulle hun aldrig have gjort. Et kraftigt regnskyl igangsætter et gigantisk mudderskred, som Sydney bliver fanget i. 
Til alt held har Sydneys bedstemor set nyderhederne, og hun ved, at bjergene er det sidste sted at opholde sig. Hun sender Heath derop for at hente Sydney hjem i en fart. 
Men Heath kommer for sent. Mudderskredet har allerede fanget Sydneys bil. Og Sydney sidder inde i den. De enorme kræfter slynger Sydney ned ad bjergsiden, mens Heath må se hjælpeløst til. 
Sydney overlever, men hun er kommet voldsomt til skade. Det står klart, at hun får brug for hjælp med genoptræningen. Heath får arrangeret, at Sydney flytter ind os ham, så han kan tage sig af hende. 
Sydney har ikke meget tilovers for Heath, men det er han fast besluttet på at ændre. Så Heath går i gang med at være der 100 procent for Sydney - og med at rette op på den fejl, han har begået. 

Endnu en bog fra Carey Heywood. Jeg har efterhånden ret mange, og jeg vil rigtig gerne have flere! Heywood er pisse dygtig og denne bog ligger i samme kategori. 

Inden jeg startede på at læse bogen, synes jeg bagsiden teksten var meget lang, og meget afslørende. Der står rigtig meget, og jeg følte allerede jeg havde læst bogen inden jeg gik i gang. Det var heldigvis ikke tilfældet, men den jeg synes bestemt den fortæller for mange ting af starten, som sagtens kunne have været undværet. 

Når det så er sagt så er jeg selvfølgelig vild med bogen. Historien er samme stil som de andre, og er en efterfølger til "Hvorfor nu?", men de kan læses uafhængig af hinanden. Det er endnu en gang en dejlig kærlighedshistorie. Selvom jeg godt kan lide Heath, så var jeg ikke fan af ham i starten. Han var alt for insisterende og anmassende, men langsomt blødte jeg op for ham. 

Bogen havde, som den sidste, et mere alvorligt emne i baggrunden, og det gør stadig lidt ondt at tænke på.
Så endnu en gang giver Carey Heywood mig en smuk romantisk historie, som jeg har læst alt for hurtigt. Jeg synes hun er god til at udviklede karakterer, og selvom det ikke er på ret mange sider de når at udfolde sig, så følger vi dem ofte i de efterfølgende eller foregående bøger, hvor vi kun lærer dem bedre at kende. Og det gør at jeg hele tiden lærer dem at kende, selvom deres hoved historie er færdig. Jeg har et bud på hvem den næste bog i serien kommer til at omhandle, men jeg vil vente i spænding og se hvem det er. 

I mellemtiden kan jeg genlæse Kærlighedsgåder, Ham- & Hun serien, Carolona serien eller Woodlake serien, hvis jeg mangler noget Carey Heywood i min hver dag. Har du læst nogen af dem? 

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg