Bag om bloggeren


Hvem er SanneBogorm?
Jeg hedder Sanne, er 32 år, bor i Middelfart, er nyuddannet finansøkonom og arbejder hos BDO. 
Det er meget i perioder jeg læser - til tider læser jeg intet og andre tider læser jeg en bog eller flere om dagen. Det svinger meget, men jeg er blevet bedre til at prioritere og er blevet forelsket i at høre en god lydbog mens jeg hækler eller anden kreativ ting. 

Uden at vælge en favorit genre, så trækker YA og fantasy altid meget i mig. Dog elsker jeg at læse alle genre. Om det er en god biografi, fantasy, krimi, skønlitterat, chick-lit eller romaner (osv.), så er det alt sammen godt og en fornøjelse at læse.

At blive kontaktet af et forlag eller forfatteren selv, er en stor ære. Jeg synes det er en ære at få lov til at anmelde en bog (nogen gange før tid) og give min mening.
Hvis du er interesseret i at jeg anmelder din bog, så skriv endelig til mig på; sannelarsen88@hotmail.com.

Hvordan startede det? 
Da jeg startede i 2008 med at blogge, havde jeg ikke noget specielt formål, men i takt med at min interesse for bøgerne voksede, synes jeg det var oplagt at give min mening om alle de bøger jeg læser, og inspirere andre.

Jeg har tidligere også brugt min blog til at skrive om min psykiske sygdom - om hvordan det er at have angst og leve med en psykisk sygdom. Det er ikke noget jeg gør i mere, men jeg deler stadig gerne mine tanker, erfaring og oplevelser hvis du føler dig alene. Jeg kan dog finde på at dele lidt mere om det på min Instagram profil ind i mellem, så følg endelig med der også. 
Alle indlæg omkring min psyke, kan du finde ved at skrive "Min kamp" i søgefeltet.

I dag er min blog fuldt ud dedikeret til min passion for bøger, både i samarbejder med forfattere og forlag, men også nogen af alle de andre bøger jeg læser. 

Find mig på Goodreads, Instagram og Facebook

Kommentarer

Populære opslag